VONK LOGO.png

Noteer deze alvast!

 

13/14 november komt er weer een nieuw evenement aan.

Houd onze website en social media in de gaten om dit niet te missen!

Buitengewoon

Het jaarthema voor 2021 is ‘Buitengewoon’. We hebben een buitengewone God, die een buitengewoon plan met ieder van ons heeft. Hij heeft ons als unieke mensen geschapen en in Zijn kracht mogen wij allemaal, aangevuurd door de Heilige Geest, van Hem getuigen. We willen ons dit jaar laten inspireren door buitengewone personen uit de Bijbel die ons zijn voorgegaan.

Bij het jaarthema wordt ook dit jaar een activiteitenprogramma opgezet. Ondanks alle beperkingen kijken wij naar mogelijkheden: Inmiddels hebben we al twee mooie VONKdagen gehad dit jaar.

Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe activiteiten of schrijf je in voor de nieuwsbrief via ons contactformulier:

  • Facebook
  • Instagram
 
VONK.jpg

Wat is Vonk?

Vonk organiseert outdoor weekenden en dagen. Boordevol inspiratie voor en door christelijke vrouwen. Tijdens de activiteiten ga je op zoek naar het avontuurlijke in jezelf. Waarin je – soms vrij letterlijk – over je eigen barrières vliegt. En een nieuwe stap zet richting God. Een weekend waarin je nieuwe vriendschappen opdoet. Je grenzen verlegt. Je geloof verdiept. Elkaar zegent. Wandelt met God. En natuurlijk uitgebreid geniet van de prachtige omgeving waar we bivakkeren.

'Vonk heeft mij sterker gemaakt, door fysieke uitdagingen, veel buiten zijn, samenwerken met je team, goede gesprekken en tijd met God.' - deelnemer

 
VONK 1.jpg

Voor wie is Vonk?

Voor stoere vrouwen. En voor vrouwen die nog niet weten of ze stoer zijn. Voor vrouwen die God zoeken. En voor vrouwen die méér met God willen leven. Voor vrouwen die volledig zichzelf zijn en voor hen die daar nog wel een stapje in kunnen zetten. Voor vrouwen die op willen laden, los willen laten of door willen bijten.

V3
VONKmei2017-266
VONKmei2017-235
VONKmei2017-230
VONKmei2017-91
VONKmei2017-227

'De combinatie van fysieke uitdaging, uitputting, geestelijke inhoud, samenwerken, God zoeken en verhalen delen met elkaar, heeft voor een geweldig weekend gezorgd. En buitenspelen is gewoon super leuk en goed voor je.' - deelnemer

 

Agenda

Om alvast te noteren!!!!

 

13/14 november het volgende VONK evenement

VONKdag/ weekend....wat zal het worden?

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Vul dan het contactformulier in of volg ons op Facebook of Instagram.

Indien we niet kunnen voldoen aan de dan geldende RIVM Richtlijnen zullen we het programma moeten aanpassen of verplaatsen. Bij annulering van de geplande activiteit zal er uiteraard een refund plaatsvinden als je al hebt betaald.


 

20180913_123959.jpg

VONKdag

Het thema van deze dag is gebaseerd op Prediker: Overal is en tijd voor.....

Deze dag is inmiddels voorbij en wat hebben we genoten!

Prachtig weer en een mooie omgeving, maar vooral het weer samen kunnen komen met meerdere vrouwen en samen wandelen, praten en stil staan. 

Maar we staan zeker niet stil en zijn al druk bezig met het nadenken over onze volgende VONK dag/weekend.

Voor nu dus nog even de tijd voor wachten....

 
 
V3.PNG

Wie zijn VONK?

foto bestuur.jpg

In 2016 is Vonk opgericht door 3 vrouwen die het verlangen hadden om andere vrouwen middels outdoor activiteiten te inspireren, in hun kracht te zetten en te laten groeien als persoon en in geloof. Het eerste Vonk-weekend maakte deze droom realiteit.
 

Een aantal jaren verder hebben we meerdere succesvolle weekenden gehad en zijn we steeds verder geprofessionaliseerd. Het resultaat is dat we in januari 2019 officieel een stichting zijn geworden. 


De huidige bestuursleden zijn:

Rhonda Eikelboom (Voorzitter)

Lineke Noort (Secretaris)

Jiskjen Vonck (Penningmeester)

Algemeen bestuurslid >> Vacant

Daarnaast hebben we ook veel 'vrienden van VONK' die activiteiten organiseren, communicatie onderhouden, meedenken met inhoud, vrijwilliger zijn op een VONKdag of -weekend etc.

Lijkt je dat ook leuk of zie jezelf in het bestuur? Stuur dan een mail naar Vonk.organisatie@gmail.com

Missie

Stichting VONK heeft als missie het ondersteunen van vrouwen in hun geloof in God en in wie ze zelf kunnen en mogen zijn.
 

Visie

Stichting VONK zet zich in voor een wereld waarin vrouwen sterk staan in hun christelijk geloof, vanuit waar ze hun plek in mogen nemen in de maatschappij.

Wij willen dat je financiële situatie geen drempel is om je niet op te geven voor deelname. Heb je hier vragen over dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier en kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. 

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? We vinden het leuk om van je te horen. Via dit formulier kun je ons een berichtje sturen.

Dank je wel voor je bericht. We komen er zo snel mogelijk op terug.

Ons KvKnr is: 73855022

Gevestigd te Amersfoort

IBAN:NL59ABNA0839083351