VONK LOGO.png

Ga mee met ons volgende

event On Fire!

In samenwerking met Lume presenteren we jou: On Fire!

 

 

 

Ontdek Gods vuur in jou tijdens een uitdagend outdoor event in de bossen van Gelderland op 13/14 november.

Met prachtige wandelingen, pittige bootcamps en outdoor opdrachten, worship, kampvuurgesprekken en eerlijke talks van vrouwen zoals jij!

Tijdens On Fire gaan we back to basic: op zoek naar Gods vuur in jou! Ontdek je eigen kracht, laat je meenemen in Gods plan en kom erachter hoe jouw vuur, klein of groot, de wereld om je heen kan verlichten!

Voor meer informatie en opgeven zie 

On Fire is een samenwerking tussen Wij zijn Lume en VONK. Wij zijn Lume is een beweging voor en door vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen bij het delen van hun geloof en om licht te zijn op de plek waar God hen plaatst. Kijk voor meer info ook op 

 

Locatie: Bossen van Gelderland
13/14 november 2021

Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe activiteiten of schrijf je in voor de nieuwsbrief via ons contactformulier:

On Fire - sfeerbeeld.png

VOLGEBOEKT

VOLGEBOEKT

  • Facebook
  • Instagram
 
VONK.jpg

Wat is Vonk?

Vonk organiseert outdoor weekenden en dagen. Boordevol inspiratie voor en door christelijke vrouwen. Tijdens de activiteiten ga je op zoek naar het avontuurlijke in jezelf. Waarin je – soms vrij letterlijk – over je eigen barrières vliegt. En een nieuwe stap zet richting God. Een weekend waarin je nieuwe vriendschappen opdoet. Je grenzen verlegt. Je geloof verdiept. Elkaar zegent. Wandelt met God. En natuurlijk uitgebreid geniet van de prachtige omgeving waar we bivakkeren.

'Vonk heeft mij sterker gemaakt, door fysieke uitdagingen, veel buiten zijn, samenwerken met je team, goede gesprekken en tijd met God.' - deelnemer

 
VONK 1.jpg

Voor wie is Vonk?

Voor stoere vrouwen. En voor vrouwen die nog niet weten of ze stoer zijn. Voor vrouwen die God zoeken. En voor vrouwen die méér met God willen leven. Voor vrouwen die volledig zichzelf zijn en voor hen die daar nog wel een stapje in kunnen zetten. Voor vrouwen die op willen laden, los willen laten of door willen bijten.

V3
VONKmei2017-266
VONKmei2017-235
VONKmei2017-230
VONKmei2017-91
VONKmei2017-227

'De combinatie van fysieke uitdaging, uitputting, geestelijke inhoud, samenwerken, God zoeken en verhalen delen met elkaar, heeft voor een geweldig weekend gezorgd. En buitenspelen is gewoon super leuk en goed voor je.' - deelnemer

 

Agenda

                                                   13 &14 november 2021

          

                       

On Fire is een samenwerking tussen Wij zijn Lume en VONK. Wij zijn Lume is een beweging voor en door vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen bij het delen van hun geloof en om licht te zijn op de plek waar God hen plaatst. Kijk voor meer info ook op 

 

Meer informatie over tijden en kosten lees je hier:

 

Opgeven voor On Fire: Klik

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Vul dan het contactformulier in of volg ons op Facebook of Instagram.

Indien we niet kunnen voldoen aan de dan geldende RIVM Richtlijnen zullen we het programma moeten aanpassen of verplaatsen. Bij annulering van de geplande activiteit zal er uiteraard een refund plaatsvinden als je al hebt betaald.


 

On Fire - sfeerbeeld.png

VOLGEBOEKT

VOLGEBOEKT

VONKmei2017-88.jpg

ON FIRE

Wat kun je verwachten? 
Tijdens On Fire gaan we back to basic: op zoek naar Gods vuur in jou! Ontdek je eigen kracht, laat je meenemen in Gods plan en kom erachter hoe jouw vuur, klein of groot, de wereld om je heen kan verlichten!

 

Kosten en beschikbaarheid

Er is plek voor 30 deelnemers, dus wees er snel bij! De onkosten zijn €75 per persoon.  Daarmee ondersteun je wel gelijk het project van Lume-vrouw Diordre: hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Van elk ticket gaat 10 euro naar dit project! Zo verspreid je direct licht met jouw deelname!

 

Voor dit geld ontvang je: drie maaltijden (1x Lunch, 1x avondeten en 1x ontbijt) en de verdere programma onderdelen. Ook is deze prijs inclusief één online voorbereidings- en kennismakingsavond op vrijdag 5 november 20.00 uur. Je neemt je eigen tent mee om in te overnachten.  We starten zaterdag 13 november om 09:30 uur op locatie en eindigen zondag 14 november om 11:30 uur.

Daarnaast volgen we de dan geldende COVID richtlijnen. Mocht het event niet doorgaan omdat er geen event mag plaatsvinden binnen de dan geldende regels, dan wordt het event verplaatst en gaat de inschrijving automatisch door naar de nieuwe datum.

 

Wil je deelnemen? 

Koop dan je toegangsticket in onze webshop en vul onderstaande formulier in om je inschrijving te voltooien! Klik                om naar de webshop te gaan. 

VOLGEBOEKT

 
 
V3.PNG

Wie zijn VONK?

foto bestuur.jpg

In 2016 is Vonk opgericht door 3 vrouwen die het verlangen hadden om andere vrouwen middels outdoor activiteiten te inspireren, in hun kracht te zetten en te laten groeien als persoon en in geloof. Het eerste Vonk-weekend maakte deze droom realiteit.
 

Een aantal jaren verder hebben we meerdere succesvolle weekenden gehad en zijn we steeds verder geprofessionaliseerd. Het resultaat is dat we in januari 2019 officieel een stichting zijn geworden. 


De huidige bestuursleden zijn:

Rhonda Eikelboom (Voorzitter)

Lineke Noort (Secretaris)

Jiskjen Vonck (Penningmeester)

Algemeen bestuurslid >> Vacant

Daarnaast hebben we ook veel 'vrienden van VONK' die activiteiten organiseren, communicatie onderhouden, meedenken met inhoud, vrijwilliger zijn op een VONKdag of -weekend etc.

Lijkt je dat ook leuk of zie jezelf in het bestuur? Stuur dan een mail naar Vonk.organisatie@gmail.com

Missie

Stichting VONK heeft als missie het ondersteunen van vrouwen in hun geloof in God en in wie ze zelf kunnen en mogen zijn.
 

Visie

Stichting VONK zet zich in voor een wereld waarin vrouwen sterk staan in hun christelijk geloof, vanuit waar ze hun plek in mogen nemen in de maatschappij.

Wij willen dat je financiële situatie geen drempel is om je niet op te geven voor deelname. Heb je hier vragen over dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier en kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. 

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? We vinden het leuk om van je te horen. Via dit formulier kun je ons een berichtje sturen.

Dank je wel voor je bericht. We komen er zo snel mogelijk op terug.

Ons KvKnr is: 73855022

Gevestigd te Amersfoort

IBAN:NL59ABNA0839083351