Save the date(s):

Heb jij ook zo'n zin om er weer samen op uit te gaan? Wij wel!

Daarom maken wij alvast plannen, in de hoop dat het straks weer kan

 

Vonkdag 20 maart 2021

20 maart 2021 (start va 9:00) :Winter - Vonkdag. Locatie Doornse Gat .

Kosten €10,- 

Voor meer informatie en opgeven zie 

MiniVonkweekend  juni 2021

 

VONKweekend voor 6 tot 9 deelnemers.

16-18 april (=vol) en 11-13 juni en zullen plaatsvinden in Nederland.

Kosten € 115,-

Voor meer informatie en opgeven zie

  • Facebook
  • Instagram
 
VONK.jpg

Wat is Vonk?

Vonk organiseert outdoor weekenden en dagen. Boordevol inspiratie voor en door christelijke vrouwen. Tijdens de activiteiten ga je op zoek naar het avontuurlijke in jezelf. Waarin je – soms vrij letterlijk – over je eigen barrières vliegt. En een nieuwe stap zet richting God. Een weekend waarin je nieuwe vriendschappen opdoet. Je grenzen verlegt. Je geloof verdiept. Elkaar zegent. Wandelt met God. En natuurlijk uitgebreid geniet van de prachtige omgeving waar we bivakkeren.

'Vonk heeft mij sterker gemaakt, door fysieke uitdagingen, veel buiten zijn, samenwerken met je team, goede gesprekken en tijd met God.' - deelnemer

 
VONK 1.jpg

Voor wie is Vonk?

Voor stoere vrouwen. En voor vrouwen die nog niet weten of ze stoer zijn. Voor vrouwen die God zoeken. En voor vrouwen die méér met God willen leven. Voor vrouwen die volledig zichzelf zijn en voor hen die daar nog wel een stapje in kunnen zetten. Voor vrouwen die op willen laden, los willen laten of door willen bijten.

V3
VONKmei2017-266
VONKmei2017-235
VONKmei2017-230
VONKmei2017-91
VONKmei2017-227

'De combinatie van fysieke uitdaging, uitputting, geestelijke inhoud, samenwerken, God zoeken en verhalen delen met elkaar, heeft voor een geweldig weekend gezorgd. En buitenspelen is gewoon super leuk en goed voor je.' - deelnemer

 

Agenda

20 maart 2021 Vonkdag NL  

van 9:00-10:15 tot 14:45-16:00 (ivm verschillende vertrektijden van kleinere groepjes) 

Kosten € 10,-

Opgeven voor 13 maart

16-18 april Miniweekend NL (min 6 en max 9 deelnemers)

Kosten € 115,-

Deze is vol geboekt, je kan je alleen nog aanmelden voor de reservelijst

11-13 juni  Miniweekend NL (min 6 en max 9 deelnemers)

Kosten € 115,-

Opgeven voor 28 mei

Indien we niet kunnen voldoen aan de dan geldende RIVM Richtlijnen zullen we het programma moeten aanpassen of verplaatsen. Bij annulering van de geplande activiteit zal er uiteraard een refund plaatsvinden als je al hebt betaald. 
 

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Vul dan het                              in of volg ons op Facebook of Instagram.


 

20180913_123959.jpg

VONKdag

Een dag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met VONK en contact te hebben met andere VONK vrouwen!

We maken een mooie wandeling in de omgeving van Doorn, waarbij je zowel fysiek als geestelijk uitgedaagd gaat worden. En waarbij je kunt genieten van de mooie natuur en andere mooie vrouwen!

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en zullen in kleine groepjes op pad gaan. En juist in die kleine groepjes zullen we contact hebben met elkaar, samen op zoek gaan naar wat God je te vertellen heeft én een klein beetje je grenzen opzoeken van wat de denkt fysiek te kunnen. 

Ja maar…..
Als jij 10 kilometer kunt wandelen dan moet 13 km ook lukken :)

 

 

Wanneer: 20 maart 2021
van 9:00-10:15 tot 14:45-16:00 (ivm verschillende tijden van kleinere groepjes) 

Kosten: €10,-

Opgeven kan via het formulier hiernaast >>>

Aanmelden VONKdag

Ik wil me graag opgeven voor de Vonkdag op 20 maart 

 
IMG_9211.JPG

Miniweekend


Een weekend zoals je van VONK gewend bent: een beetje bikkelen, een beetje afzien maar met iets meer comfort. Dit keer slaap je in je eigen tent, zijn er sanitaire voorzieningen en houden we ons uiteraard aan de richtlijnen die dan gelden. Op stap met een groep van maximaal 9 vrouwen. In deze intieme sfeer zoeken we samen God, connecten we. Zet je een stap dichter naar jezelf, dichter naar God. Genieten we van het samenzijn, bij het kampvuur, en van de natuur. Even weg uit je dagelijkse leven.

 

Ja maar…..
Als jij 10 kilometer kunt wandelen met een dagrugzak, niet van suiker bent een beetje doorzettingsvermogen hebt is er geen reden om niet mee te gaan! Wij dagen je uit, maar laten je niet over je grenzen gaan en denken met jou mee in oplossingen.

Wanneer:
vrijdag 16 – zondag  18 april 2021 (=vol)  of vrijdag  11 – zondag 13 juni 2021
Het weekend start op vrijdag tussen 17.00-18.00 uur en is op zondag tussen 11.00 en 12.00 uur afgelopen.

 

Kosten:
De kosten voor dit weekend bedragen €115,-. Dit is inclusief eten, drinken en activiteiten.

Opgeven:

 
 
V3.PNG

Wie zijn VONK?

In 2016 is Vonk opgericht door 3 vrouwen die het verlangen hadden om andere vrouwen middels outdoor activiteiten te inspireren, in hun kracht te zetten en te laten groeien als persoon en in geloof. Het eerste Vonk-weekend maakte deze droom realiteit.
 

Een aantal jaren verder hebben we meerdere succesvolle weekenden gehad en zijn we steeds verder geprofessionaliseerd. Het resultaat is dat we in januari 2019 officieel een stichting zijn geworden. 


De bestuursleden zijn:

Erika Klasing (Voorzitter)

Lineke Noort (Secretaris)

Jiskjen Vonck (Penningmeester)

Dineke Prins (Algemeen bestuurslid)

Rhonda Eikelboom  (Algemeen bestuurslid)

 

Daarnaast hebben we ook veel 'vrienden van VONK' die activiteiten organiseren, communicatie onderhouden, meedenken met inhoud, vrijwilliger zijn op een VONKdag of -weekend etc.

Lijkt je dat ook leuk? Stuur dan een mail naar Vonk.organisatie@gmail.com

Missie

Stichting VONK heeft als missie het ondersteunen van vrouwen in hun geloof in God en in wie ze zelf kunnen en mogen zijn.
 

Visie

Stichting VONK zet zich in voor een wereld waarin vrouwen sterk staan in hun christelijk geloof, vanuit waar ze hun plek in mogen nemen in de maatschappij.

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? We vinden het leuk om van je te horen. Via dit formulier kun je ons een berichtje sturen.

Ons KvKnr is: 73855022

Gevestigd te Amersfoort

IBAN:NL59ABNA0839083351

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com